Zomerfeest 2019

Op 13 juli 2019 vindt vanaf 18.30 uur het jaarlijkse Zomerfeest plaats bij ons clubhuis!
Dit keer geen BBQ maar heerlijke versgebakken Döner kebab met daar omheen natuurlijk voldoende bijgerechten.

De kosten bedragen € 7,50 voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en € 10,- voor iedereen vanaf 9 jaar oud. Deze kosten zijn inclusief drinken. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Afrekenen vindt plaats bij aanvang van het zomerfeest in het clubhuis.*

LET OP: het is alweer een tijdje geleden dat we als vereniging iets terug hebben kunnen geven aan onze vrijwilligers. We zijn blij dat we dit keer iedereen die afgelopen seizoen een vrijwilligersfunctie heeft vervuld het eten en drinken kosteloos aan kunnen bieden.
Wij zijn al onze trainers, coaches, coördinatoren, wedstrijdorganisatie, redactieleden, commissieleden en bestuursleden enorm dankbaar en we hopen dat jullie komend seizoen weer bereid zijn om je in te zetten voor onze mooie vereniging! Vrijwilligers die aan bovenstaande criteria voldoen schrijven zich hier in.  Anderen kunnen zich inschrijven via de reguliere inschrijfpagina.

Natuurlijk zijn we ook superblij met iedereen die incidenteel vrijwilligerswerk doet. Jullie worden op het zomerfeest zelf in het zonnetje gezet. Geef bij het inschrijven a.u.b. even aan wat je gedaan hebt.

* Als je je hebt ingeschreven gaan we er vanuit dat je aanwezig bent en derhalve bij afwezigheid toch de kosten betaalt. Afmelden kan tot uiterlijk 6 juli 2019 via info@yvz.nl

Onze sponsoren: