Natuurijs update 9-2

Beste leden en belangstellenden,

We zitten met zn allen vol smart te wachten totdat De Doorloper open kan! De Doorloper is onze 400 meter buitenbaan bij het clubhuis. Naar alle waarschijnlijkheid zal dat morgen woensdag 10 febr zijn.

De baan is alléén open voor leden. Je kan natuurijslid worden voor máár € 5,- voor dit seizoen (2020-2021). Inschrijven moet via de website via deze link. Het duurt eventjes voordat je gegeven verwerkt zijn maar wij doen ons uiterste best om dat zo snel mogelijk te verwerken.

I.v.m. de Covid maatregelen zijn wij noodgedwongen om schaatsblokken in te plannen. Allereerst zullen de trainingen die normaliter plaatsvinden op de Uithof en de SilverDome ingedeeld worden. Per blok worden er max 50 personen toegelaten. Er zullen ook vrijschaats blokken ingedeeld worden. Deze zullen open staan voor alle leden. Inschrijven moet via de ledenmodule. Het is dus helaas niet mogelijk om zomaar aan te komen waaien. Sta je niet voor het desbetreffende blok ingeschreven dan kan je niet schaatsen. Helaas is het dit jaar niet anders.

Wij verzoeken jullie om je aan de Corona maatregelen te houden anders zullen wij genoodzaakt zijn om je de toegang te weigeren. Volg de aangegeven looproutes en volg de aanwijzingen op van de corona- coördinatoren. Deze zullen zowel langs/op de baan staan en bij het clubhuis. Nogmaals voor alle duidelijkheid: het clubhuis is gesloten. Toiletten zijn dus ook dicht. Handhaving zal zeker gaan controleren maar laten wij het goede voorbeeld geven! Lees hier het gehele Corona-protocol.

De Koek & Zopie is alleen af te halen aan de zijkant van het clubhuis via het raam. Let op alleen pinnen! Nuttig het eten en drinken niet op het terras. De stoelen zijn hiervoor niet bedoeld enkel alleen voor het aan- en uittrekken van de schaatsen.

Onze sponsoren: