Skeeleren kennismakingscursus

Heb jij altijd al willen leren skeeleren? Of mis je de juiste techniek?

Dan biedt YVZ voor de jeugd (6 t/m 12 jaar), 4 kennismakingslessen aan. Tijdens deze cursus leer je de eerste basisbeginselen zoals rechtdoor kunnen rijden, balans/stabiliteit en remmen. De kennismakingscursus wordt gegeven op de skeelerbaan van YVZ bij het clubhuis, op zaterdagmiddag van 16.30 – 17.45 uur.

Skeeleren is het schaatsen in de zomermaanden. In oktober starten de schaatstrainingen weer bij YVZ. Mocht je het skeeleren leuk vinden, dan kan je overwegen om lid te worden van onze vereniging of je kan je inschrijven voor de kennismakingscursus langebaanschaatsen.

Cursus data 2018:

 
1ste reeks 2de reeks
26 mei 1 september
2 juni 8 september
9 juni 15 september
16 juni 22 september

 

 

 

 

 

 

Materiaal:

Zoals bij elke sport is er een risico op gevaren. Daarom verplichten wij het dragen van een helm,
knie-, elleboog- en polsbescherming. Bij regen zal er vanwege de veiligheid niet worden getraind. Inline-skates of skeelers dient u zelf te verzorgen.

Kosten:

Kosten voor deze 4 lessen zijn € 14,-

Inschrijving:

Inschrijven kan op twee manieren. Stuur een mail naar kennismakingscursus@yvz.nl met naam deelnemer, geboortedatum en adresgegevens.

Of u kunt zich inschrijven op de website www.sportpas.nl.  Voor het inschrijven moet u een account aanmaken op de site.

De kennismakingscursus van YVZ is een eenmalig aanbod, uw kind kan dus maar één keer meedoen en kan daarna lid worden van YVZ.

Waar?

Skeelerbaan YVZ. Buytenparklaan 9a, 2717 AX Zoetermeer

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u graag wat meer informatie over de kennismakingscursussen? Neem dan gerust contact op via kennismakingscursus@yvz.nl.

Onze sponsoren: