Belangrijke laatste informatie schaatsseizoen 2021/2022

Het einde van het schaatsseizoen nadert… Helaas weer een seizoen met Corona-maatregelen. Maar gelukkig konden er ook heel veel trainingen wel doorgaan. De wedstrijden hebben even stilgelegen maar bij elke discipline wordt deze inmiddels weer hard ingehaald. Elk weekend staan er wel een aantal wedstrijden op het programma. Maar de belangrijkste moeten nog komen voor YVZ! Namelijk de Clubkampioenschappen!

  • Op zaterdagochtend 26 maart is het clubkampioenschap langebaan in De Uithof. Van 9-11 uur. Dit is gratis voor zowel de SilverDome jeugdrijders als voor de Uithofrijders. Ook hier is publiek weer welkom. Inschrijven gaat via AllUnited als je géén licentie hebt. Licentiehouders schrijven zich zoals gebruikelijk in via inschrijven.schaatsen.nl. Beide inschrijvingen staan inmiddels open. De inschrijving sluit op 23 maart.
    Verzoek aan alle leden die nog een wisselbeker (marathon) hebben, om deze bij Paul in te leveren.
  • Zaterdagmiddag 26 maart is ook nog de Mini-Elfstedentocht (voor alle pupillen!)! De tocht der tochten! Deze zal wederom plaatsvinden in De Uithof. Tijdens deze tocht wordt de hele 400 meterbaan omgetoverd tot één groot feest. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk stempels te halen. Ook mag je verkleed komen! Niks is te gek! Na afloop krijgt iedereen een Elfsteden kruisje! Vanwege de vele aanmeldingen wordt de tocht in verschillende tijdsblokken gereden en YVZ heeft het eerste blok van 17.00 -18.15 uur. Inschrijven via AllUnited!
  • De prijsuitreikingen zal plaatsvinden op zaterdagavond 9 april in het clubhuis! Van 19.00 – 20.00 uur voor alle pupillen met een Bingo en vanaf 20.00 uur voor de JunC en ouder.
  • Vanwege de CK-langebaan is er op zaterdag 19 maart een extra slijpochtend. Laat je schaatsen voor de laatste keer dit seizoen slijpen zodat je helemaal klaar bent voor het CK! Het slijpen is ook voor niet leden. Dus iedereen die zijn schaatsen wil laten slijpen is van harte welkom.
  • Alle trainingen gaan door tot en met vrijdag 25 maart.

Op de achtergrond zijn wij de zomertrainingen nog vorm aan het geven. Zodra daar meer over bekend is zullen wij dat met jullie delen. Maar voor nu heel veel plezier met de laatste paar weken van het schaatsseizoen en de clubkampioenschappen.

Onze sponsoren: