Inschrijvingen

YVZ leden
YVZ leden kunnen inloggen via AllUnited. Daarbij is het mogelijk om uw persoonlijke gegevens te bekijken en aan te passen. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor evenementen en trainingen.

Bijvoorbeeld de clubkampioenschappen!

Nieuwe leden
Nieuwe leden kunnen zich inschrijven via het online inschrijfformulier. Als volwaardig lid van YVZ doe je gratis mee met onze zomertrainingen en heb je gratis toegang tot onze natuurijsbaan!

Vrijwilligers
Onze vereniging draait op de inzet van onze vrijwilligers. Wil jij je ook inzetten als vrijwilliger? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier voor vrijwilligers!
Wil je weten wat je voor de club kan betekenen? Stuur dan een mail naar info@yvz.nl

Natuurijslid
Als je graag op natuurijs schaatst ben je bij YVZ aan het juiste adres! Elk winterseizoen zetten wij onze skeelerbaan onder water om er een mooie natuurijsbaan van te maken van maar liefst 400m lang! Als natuurijslid kan je het hele schaatsseizoen op onze natuurijsbaan terecht (zolang er ijs ligt uiteraard). De kosten hiervan bedragen slechts € 5,- per seizoen. Schrijf je dus snel in via het inschrijfformulier!

Zomerlid
Zodra wij onze schaatsen aan de wilgen hebben gehangen beginnen wij met onze zomertrainingen. Deze bestaan uit wielrennen, skeeleren en droogtraining (conditie, kracht en lenigheid). Onze leden mogen gratis meedoen met onze zomertrainingen. Heb je geen behoefte om schaatstrainingen bij YVZ te volgen maar wil je wel graag met één of meerdere zomertrainingen meedoen? Wordt dan zomerlid! Je mag dan de hele zomerperiode (1 mei t/m 30 september) met alle trainingen meedoen! Kosten € 60,- Wordt je na het zomerseizoen lid van YVZ dan krijg je €20,- korting op je contributie. Inschrijfformulier zomerlid.

Onze sponsoren: