Kennismakingscursus

kennismakingslessenOok komend schaatsseizoen organiseert IJsvereniging Zoetermeer GRATIS kennismakingscursussen. De kennismakingscursussen zijn bedoeld voor jeugd van 6 t/m 12 jaar (peildatum 1 juli 2021) en bestaan uit twee lessen.

Onder begeleiding van trainers van YVZ wordt op de ijshockeybaan van de Silverdome kennis gemaakt met langebaanschaatsen. De kinderen leren individueel en groepsgewijs de beginselen van het langebaanschaatsen. De kennismakingslessen worden gegeven tijdens de reguliere schaatslessen.

 

 1e reeks
 2e reeks
 Nog niet bekend  Nog niet bekend
 Nog niet bekend  Nog niet bekend

 

Na deze twee GRATIS lessen kunt u bepalen of uw kind(eren) lid word(en) van YVZ.Viking-Unlimited-Basic

Materiaal
Deze lessen kan er het beste worden geschaatst op combinoren of een schaats als de Viking unlimited. Easy Gliders kunnen eventueel van YVZ worden geleend voor deze twee lessen. Omdat het in de cursus om langebaanschaatsen gaat zijn ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen niet toegestaan. Klik hier voor meer uitleg over welke schaatsen er op de markt te verkrijgen zijn en welke je het beste kan kiezen.

Vanwege het vertrek van Oomssport is het huren van schaatsen in Zoetermeer niet meer mogelijk. YVZ biedt u de mogelijkheid om voor deze 2 lessen noren te huren voor  € 10,-!
Het dragen van een helm (let op dit moet wel een schaatshelm zijn, anders is deze te leen bij YVZ) en handschoenen zijn verplicht.

Kosten
Deze 2 lessen zijn gratis. Dit is inclusief gebruik van een helm en eventueel de easygliders voor 2 lessen.

Inschrijving
Inschrijven kan op twee manieren. Stuur een mail naar kennismakingscursus@yvz.nl met naam deelnemer, geboorte datum en adres gegevens. Of u kunt zich inschrijven via de website sportpas.nl

De kennismakingscursus van YVZ is een eenmalig aanbod, uw kind kan dus maar één keer meedoen en kan daarna lid worden van YVZ.

Wanneer uw kind lid wordt van YVZ dient u zelf voor schaatsen te verzorgen. Een helm krijgt u te leen van YVZ voor dit seizoen. De helm dient na elke les weer ingeleverd te worden. Of u koopt een eigen helm via de clubkledingcommissie.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u graag wat meer informatie over de kennismakingscursussen? Neem dan contact op  via kennismakingscursus@yvz.nl of info@yvz.nl

kennismakingscursus schaatsen zoetermeerschaatsen

Onze sponsoren: