Uitnodiging zomerfeest 2017!

Op zaterdag 26 augustus is het weer zover, het zomerfeest van YVZ! Na het gezellige feest van vorig jaar kunnen we natuurlijk ook dit jaar niet zonder zomerfeest.

Het programma
Het middagprogramma zal dit jaar niet alleen voor de jeugd zijn. Dit keer organiseren we een sport- en spelmiddag waar iedereen welkom is, van onze jonge jeugd tot onze volwassen leden! Papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn ook allemaal welkom! Het middagprogramma zal om 14:00 beginnen en is rond 16:30 afgelopen. Je hoeft je niet heel sportief te kleden, maar ons advies zou zijn om wat kleding aan te doen dat wel vies mag worden en waar je wel soepel in kan bewegen.

Daarna zal op de late middag de barbecue worden aangestoken en kan iedereen een hapje eten. Dat zal ongeveer van 17:00 tot 20:00 zijn. Daarna hoeven we natuurlijk niet vroeg naar huis, we hebben mooie vuurkorven en we zullen genoeg marshmallows inslaan.

phpThumb_generated_thumbnailjpg (1) 220px-Skippyball barbecuezomerfeest yggwycqpp1w1_wd640

Niet zonder jullie hulp
Om dit jaar nog leuker te maken, hebben we wel wat hulp nodig. We willen het iets grootser aanpakken en daarvoor zoeken we vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie van deze dag. We kunnen hulp gebruiken bij de voorbereidingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de boodschappen en het aankleden van het clubhuis. Daarnaast kunnen we wat hulp gebruiken in de middag, en ook tijdens de avond zijn helpende handjes meer dan welkom bij onder andere het barbecueën, het klaarmaken van hapjes, bardienst, etc.

Als je beschikbaar bent om te helpen op deze dag, fantastisch! Stuur dan een mailtje naar feestcommissie@yvz.nl. Vermeld hierin dan graag of je in de middag of avond kan helpen.

Verdere details
De kosten voor de barbecue bedragen €10,00 per volwassene en voor kinderen tot 12 jaar €7,50, daarbij krijg je twee consumptiebonnetjes. Daarna zijn drankjes zijn voor eigen rekening. We willen graag iedereen verzoeken om je in te schrijven via de website en daarbij aan te geven aan welk onderdeel je mee doet. De inschrijving zal open zijn tot en met 22 augustus.

Alvast een hartelijke groet van de YVZ Feest- Clubhuis- en Jeugdcommissie

Onze sponsoren: