YVZ Klusdag

Op zaterdag 18 mei vanaf 11.00uur vragen wij om jullie hulp. Wij willen graag met onze leden en andere betrokkenen het clubhuis een opknap- en schoonmaakbeurt geven.

Er zijn verschillende klusjes die gedaan moeten worden en zijn dus op zoek naar handige mannen én vrouwen. Met name naar een slotenmaker. Maar ook het clubhuis kan weer eens een poetslap gebruiken. Zo kunnen we met z’n allen weer goed en schoon het zomerseizoen in.

Wie kan ons helpen met; verplaatsen van de vlaggenmasten, ophangen van banners bij de skeelerbaan, garage opruimen, lekkage regenpijp van de garage verhelpen, podium opknappen en verven, interne verhuizing van een aantal kasten, plinten terugplaatsen, nooddeur repareren, rolluiken herstellen (eindstop nazien), buitenverlichting ophangen en grote schoonmaak van algemene ruimte, toiletten, douches en keuken, onkruid wieden terras etc…

U zou ons een groot plezier doen met uw bijdrage. De kinderen kunnen eventueel lekker buiten spelen, tafelvoetballen of skeeleren. De koffie en thee verzorgen wij!

Onze sponsoren: