Skeelerdisco 2020

Gisteravond was het dan eindelijk zover de eerste skeelerdisco in de geschiedenis van YVZ! 30 kinderen hadden zich opgegeven en iedereen stond klaar voor de disco. Muziek, licht effecten en rook! Het was er allemaal! 

Na aanmelden kreeg iedereen een lichtstaafje en kon het feest beginnen! Een aantal kinderen hadden alles uit de kast getrokken en kwamen in een top outfit de baan op. Met lampjes op de helmen, om hen heen gewikkeld, mooie kleding of opgemaakt. Net als een echte disco! Al snel werd het donker en dat maakte de disco nog leuker. Zeker aan de andere kant van de baan waar geen lampen stonden. Sommigen vonden dat wel een beetje eng maar gelukkig reden er super begeleiders die de kinderen meenamen. Voor het clubhuis stonden de lampen, muziek en de rookmachine opgesteld.

Maar van skeeleren krijg je dorst en stonden grote kannen limonade klaar. Zo nu en dan viel er een klein spelertje maar gelukkig was het verder droog. Maar naast dorst kregen ze natuurlijk ook trek… lekkere trek… dus was er voor iedereen die op de rand ging zitten een zakje chips. Even de voetjes ‘omhoog’ en bijkomen. Tegelijkertijd werd de wave nog even ingezet door Yvonne.

Rond 21.00uur werden er een aantal van de jongste leden opgehaald maar de rest ging nog wel even door. Maar na 1,5 uur je skeelers aan te hebben gehad was het wel mooi geweest. Het was een groot succes en deze houden we erin! Skeelerdisco 2020 is een feit! Op naar 2021!

 

 Onze sponsoren: