UPDATE met betrekking tot het Corona-virus

In navolging op het bericht dat wij vanmiddag hebben verstuurd is er inmiddels al een statement aangenomen door de KNSB die de adviezen vanuit de sportkoepel NOC*NSF opvolgt.

In basis komt het hierop neer:
Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep zouden wij graag willen ondersteunen en daarom roept de KNSB u ook op om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroepen af te gelasten.

IJsvereniging Zoetermeer geeft gehoor aan deze oproep. Het bestuur heeft besloten om vanaf heden alle trainingen tot nader order te laten vervallen. Daarnaast komen zowel het clubkampioenschap langebaan als ook het clubkampioenschap shorttrack te vervallen. Dat betekent vrijwel zeker dat er een abrupt einde is gekomen aan het schaatsseizoen. We vinden het zeer spijtig om dit besluit te moeten nemen maar we vertrouwen erop dat u begrip heeft voor de situatie.

Voor de volledige uitleg van de KNSB kijkt u hier: https://knsb.nl/…/statement-knsb-inzake-het-corona-virus-u…/

Ook het Gewest geeft gehoor aan de adviezen, dat betekent dat ook de Mini-Elfstedentocht en de recordweek niet doorgaan. Kijk hier voor het bericht van het Gewest: https://www.knsbgewestzh.nl/gewest/nieuws/17535/

Deel dit bericht zoveel mogelijk in groepsapps, zodat iedereen hiervan op de hoogte is.

Als u nog vragen en/of opmerkingen heeft, dan vernemen wij dat graag.

Met sportieve groet,

Het bestuur

Onze sponsoren: