Wij schaatsen voor Sterre!

Maak Kanker Kansloos 2020 trapt af met een winters schaatsevenement voor het Daniel den Hoed Fonds. Op 8 februari kan er op de ijsbaan van Rotterdam geschaatst worden voor Daniël! Hiermee wordt het Daniel den Hoed Fonds gesteund die wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC.  

De dinsdag 1 groep van Wijnand, doet hieraan mee! Als team rijden zij voor Sterre. Sterre is de dochter van hun eigen trainer, waar het nu gelukkig heel goed mee gaat!! Zij gaan op 18 februari, om 16 uur, zoveel mogelijk rondes rijden en hopen op zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Natuurlijk kan het team steun en sponsoring gebruiken! Via deze link  zijn de pagina’s van Sara, Pien, Jasmijn, Juliet, David, Thijmen , Fay, Thirza (zusje David) en Jasmijn (zusje Thijmen) te vinden en is er een donatie mogelijk! Willen jullie dit team steunen en daarmee het goede doel? Alvast heel erg bedankt!

Je kan ook zelf meeschaatsen en start een eigen (YVZ) team of een eigen actiepagina! Wil je mee informatie klik dan hier. Je hoeft niet een getrainde schaatser te zijn om hieraan mee te doen. Het is voor jong en oud, geoefend of beginner.

Hein Otterspeer schaatst al voor Daniël, voor wie schaats jij?

Onze sponsoren: