Het KWS Pupillentoernooi 2019

Dit seizoen organiseert YVZ in samenwerking met KWS Infra bv Het KWS Pupillentoernooi 2019. Op zaterdag 5 januari barst de strijd los op de Oval van de SilverDome te Zoetermeer. Deze wedstrijd is bedoeld voor alle pupillen van ijsverenigingen uit onze regio (YVZ, SVL, Otweg, Gouwestreek, IJVP, Nootdorpse IJsclub, IJsclub Nut & Vermaak, SC Gouda, SC Rijnstreek)!  Deelname is GRATIS!

 

Bekijk hier de startlijst!

Bekijk hier de uitslagen!

 

De wedstrijd start om 8.00 uur op de Oval (250m baan) in de SilverDome (Van der Hagenstraat 20, 2722 NT Zoetermeer). De Oval is te bereiken via ingang Noord. Je dient je minimaal een half uur van te voren aan te melden dus zorg dat je op tijd bent!

De Oval heeft zich in het verleden al bewezen als de ideale baan voor pupillen die zelf eens willen meemaken hoe het is om een wedstrijd te rijden. Onder goede begeleiding van de organisatie leren zij de beginselen van het wedstrijdschaatsen. Maar ook voor de meer ervaren pupillen is de Oval altijd weer een uitdaging. Zo staan er scherpe baanrecords die in sommige gevallen al jaren niet verbroken zijn. Tijd om daar iets aan te doen dus!

De pupillen F zullen 2 keer een 250m (1 rondje) rijden. Alle overige deelnemers rijden een 250m (1 rondje) en een 500m (2 rondjes). Wedstrijdkleding is niet verplicht en wedstrijdbandjes zijn te leen voor de kinderen die deze zelf niet hebben.

Vanaf 10.00 uur zullen de medailles worden uitgereikt aan de winnaars. De medailles zullen per leeftijdscategorie worden uitgereikt. Jongens en meisjes rijden wellicht tegen elkaar maar voor de prijsuitreiking wordt gekeken naar hun eigen categorie. We hebben voor alle deelnemers een leuk aandenken aan deze wedstrijd.

Voor vragen en/of opmerkingen stuur je een e-mail naar info@yvz.nl

Onze sponsoren: