Finale wedstrijd Sebra Sports Cup 2020 Alkmaar

Finale Sebra Sports Cup 2020 in Alkmaar.

Dé finale waar iedereen naar uit had gekeken! Vanwege vele aanmeldingen werd de relay overgeslagen. Er deden maar liefst 119 deelnemers mee dit keer. Het was een leuke wedstrijd! Er zijn een aantal PR’s gereden die weer meetellen voor de Freek van der Wart bokaal!
Lisa ging ervandoor met een gouden plak en ook een goede winst voor Jelle die na jaren het shorttracken weer heeft opgepakt. Hij behaalde zilver!

Jelle: Hij had zich gelijk gekwalificeerd in de kwartfinale. Met een ruime voorsprong in de halve had hij zich geplaatst voor de A-finale. En ook deze rit heeft hij gewonnen! Vandaag 1e bij de Heren en in het eindklassement pakte hij de zilveren medaille!

Valentijn reed in de divisie A. Helaas niet gekwalificeerd in de kwartfinale vanwege valpartij maar in de halve finale wel gekwalificeerd. Bij de finale is hij 5e geworden. In het klassement is hij 13e geworden maar in het eindklassement 6e bij de Junioren D.

Lisa en Luke stonden in de B-divisie. Lisa en Luke beiden gekwalificeerd in de kwart- en halve finale waardoor ze samen in de A-finale stonden. Lisa werd 2e en Luke viel helaas. Lisa is het klassement 2e geworden en Luke 3e. Lisa pakte het goud in het eindklassement bij de Junioren E. Luke 8e bij de Junioren D.

Jason reed in de C-divisie. Hij wist zich niet te kwalificeren in de kwartfinale. Ook in de halve finale net niet gekwalificeerd. In de D-finale werd hij 3e. In het klassement werd hij vandaag 15e. In het eindklassement 11e bij de Junioren E.

Jasmijn zat in de D-divisie en wist zich net niet te kwalificeren. Maar in de halve finale wel. Jasmijn stond in de C-finale. Hier werd zij 3. Een mooie 11e plaats voor haar in het klassement en ook de 11e plaats in het eindklassement bij de Junioren E.

Fay is een junior F. Zij wist zich gelijk te kwalificeren. Helaas lukte dit haar niet in de halve finale. Zij werd 4e. In de B-finale werd zij ook 4e. In het eindklassement is zij op de 8e plaats geëindigd.

Alec is ook nog een junior F. Ook hij had zich gekwalificeerd in de kwart- en de halve finale. In de A-finale een valpartij waardoor hij 4e werd. Ook 4e in het klassement van vandaag en 5e in het eindklassement.

Iedereen die vandaag aanwezig was kreeg in elk geval een medaille!

Valentijn heeft zich geplaatst voor de landelijke finale in Den Bosch! De eerste 8 (junioren D en E) plaatsen zich hiervoor. Helaas werd Lisa in het klassement met de oudere meisjes net geen 8e maar 9e. Ook Luke heeft het net niet gehaald en staat 10e in het klassement D/E samen.

Voor het clubklassement is YVZ op de 5e plaats geëindigd!

Onze sponsoren: