Einklassement Jan van der Hoorn competitie!

Het eindklassement is bekend van JvdH. Na 6 wedstrijden gereden te hebben zijn alle punten bij elkaar  opgeteld. Er zijn kinderen geweest die alle wedstrijden gereden hebben en anderen maar een paar die zijn daardoor lager in het klassement zijn geëindigd. De laatste wedstrijd was daarentegen niet een skeelerwedstrijd i.v.m. de regen.

Dames pupillen 3:
Tirza heeft. in totaal 4 wedstrijden gereden en is op een hele mooie 4e plaats geëindigd! Fay Barendse heeft 3 wedstrijden gereden en staat op de 5e plaats! Heel goed gereden dames!

Dames pupillen 2:
Lotte Elbers heeft aan alle wedstrijden meegedaan en is op de 7e plaats geëindigd. In totaal deden er in deze groep maar liefs 18 kinderen mee. Dus een hele mooie plaats als je voor het eerst meedoet met wedstrijden.

Heren pupillen 2:
David Stenneke heeft 5 van de 6 meegereden. In mocht in het eindklassement op het podium plaatsnemen. Plaats 3!

Dames pupillen 1:
Lisa den Hertog heeft alleen de 1e wedstrijd meegereden en is op plaats 14 geëindigd. En Sara de Jong heeft ook maar 1x gereden en is op de 16e plaats geëindigd.

Heren pupillen 1:
Nick Barendse heeft ook alle wedstrijden gereden en is op de 6e plaats geëindigd! In totaal deden in deze categorie maar liefs 17 kinderen mee.

Kadetten heren:
Joey van den Berg heeft 3 van de 6 gereden is op de 10e plaats geëindigd.

YVZ vond het erg leuk dat er dit jaar een aantal kinderen meededen aan deze competitie! En hopen dat er volgend jaar meer kinderen mee willen doen aan skeelerwedstrijden. Op naar het schaatsseizoen! Maar ook hier zijn weer verschillende wedstrijden waaraan je kan deelnemen. Daarover later meer.

 

Onze sponsoren: