Laura naar Special Olympics

De slotdag was een weer groot succes! Maar niet alleen voor ons maar ook Laura van der Kooij had een geweldige dag. Zij kon helaas niet bij de slotdag aanwezig zijn want zij had andere verplichtingen. Een die je niet zomaar even overslaat! Een die je gewoon niet wil of mag missen! Laura was namelijk op de Special Olympics 2022 in Twente!
 
Net als hij de Olympische Spelen werd eerst het vuur aangestoken door o.a. niet minder dan Mark Tuitert! Een groot feest! Maar er waren meer grote namen; Kjeld Nuis heeft ze ook nog even gezien en Pieter van Vollenhoven was er ook. Een evenement met maar liefs meer dan 2.300 sporters uit heel Nederland.
Laura deed mee met het onderdeel inlineskaten. Eenmaal een 300 meter en daarna een 500 meter. Op de 300 meter moest Laura denk ik nog even inkomen en bijkomen van alle indrukken. Hier werd zij 4e. Op de 500 meter ging het al een stuk beter en werd zij zelfs 2e! Echt zo goed gereden!
 
Daarna moest Laura nog de hele dag blijven want er zou in de avond iets gaafs gaan gebeuren. Iets wat YVZ al wist maar Laura nog niet….. YVZ was namelijk in de prijzen gevallen met de winactie playunified!!!! We wisten alleen nog niet welke prijs. Eenmaal aangekomen in de feesttent werden de prijzen 1 voor 1 bekend gemaakt. Laura werd ondertussen helemaal zenuwachtig!!! En jahoor, als laatste werd YVZ omgeroepen. Wij hebben als vereniging met het filmpje het mooiste verhaal gewonnen! Wij hebben de fit bits gewonnen die gesponsord worden door de Nationale Postcode Loterij! Echt zo bijzonder en gaaf! Op het podium heeft Laura samen met haar zus/coach Sabine en assistente Yvonne de check in ontvangst genomen.
Wij zijn weer enorm trots op Laura!

Onze sponsoren: