Uitslagen Jan van der Hoorn en Oomssport jeugdskeelercup

Afgelopen vrijdagavond werd de 2e JvdH wedstrijd gereden. Zij moesten een sprint rijden 2x en een marathon.

Lotte van Beek (DP2) heeft heel goed gereden, werd een keer 5e, 6e en bij de marathon 6e. Met als eindresultaat een 5e plaats! (van de 13 meiden!!)

David Stenneke (HP2) deed voor het eerst mee en kwam zelfs op het podium terecht met de 3e plaats. Bij de 1000m sprint werd David 3e, nog een keer 3e en bij de marathon 4e. In het Ruud Verlaan skeelerpak!

Nick Barendse (HP1) werd 7e, 6e en nog een keer 6e bij de marathon wat hem uiteindelijk op plaats 6 eindigde.

Joey van den Berg (kadetten) kon nog maar moeilijk opboksen tegen de grote jongens maar heeft het heel netjes gedaan. Op alle onderdelen op de 7e plaats geƫindigd en zo ook bij de daguitslag.

Allemaal heel goed gedaan! Volgende wedstrijd is a.s. vrijdag al in Zwanenburg.

Maar ook werd dit weekend de 4e Oomssport jeugdskeelercup gereden door Lisa den Hertog in Zoeterwoude.

Er waren aardig wat tegenstanders bij gekomen voor Lisa bij de DP1. Lisa werd 4e bij de tijdrit (200m) en plaatste zich met 1000meter sprint voor de A-finale. Het lukte haar niet om de anderen in te halen en werd 6e. Bij de afvalrace van 11 rondes kwam Lisa ten val met nog 2 andere meiden Zij is van de baan gehaald en kon de rit niet meer uitrijden met als gevolg een schaafwond en erg geschrokken.
Lisa is alsnog 6e geworden in het klassement. In het tussenklassement staat zij nu nog aan kop.

Volgende wedstrijd zal plaatsvinden op vrijdagavond 28 juni in Boskoop.