Laura en haar team nemen Fitbits in ontvangst.

 
In YVZ-kleding liep Laura vanmorgen het clubhuis binnen. De spanning was goed op te merken, want vandaag was eindelijk de dag dat zij (en haar team) de prijs in ontvangst mocht nemen. Bijna iedereen die Laura altijd helpt was aanwezig in het clubhuis. Het was nu alleen nog wachten op Joyce van de Special Olympics…
Toen zij eenmaal gearriveerd was mocht Laura op het podium plaatsnemen met het bord van de winactie die zij tijdens de Special Olympics ontvangen had.
Joyce sprak een zeer bemoedigend praatje over Laura en YVZ. Zijzelf en wij kregen er kippenvel van. Het blijkt toch maar weer dat het niet vanzelfsprekend is dat mensen met een verstandelijke beperking samen sporten met mensen zonder een beperking. Gelukkig is dat bij ons wel het geval! En dat maakt het dat wij als club, de prijs hadden gewonnen met het mooiste play unified verhaal! Deze prijs is ter beschikking gesteld door de Nationale Postcode Loterij.
 
Laura mocht zelf de Fitbits overhandigen aan de personen die haar helpen/coachen/begeleiden. Een voor een mochten zij naar voren komen; Ester den Hertog, haar assistent en maker van het filmpje. Lisa den Hertog, haar best vriendin en hulp op het ijs. Yvonne Pont, assistent. Lex van Tol, trainer langebaan en skeeleren en coach. Richard Vrolijk, trainer droogtrainingen. Joey van den berg, hulp bij trainingen. Helaas was haar zus Sabine van der Kooij afwezig door ziekte. Ook kon haar shorttrack coach Constanze Kluivers niet aanwezig zijn omdat zij aan het coachen was voor een Shorttrack wedstrijd. Maar zij krijgen hun prijzen op een ander moment.
 
Een zeer trotse Laura die straalde van oor tot oor! Maar ook moeders die zo trots is op haar dochter(s). En natuurlijk is iedereen bij YVZ trots op haar Laura.

Onze sponsoren: