Afscheid Lex van Tol

Vandaag was het dan zover… De laatste training van Lex van Tol is een feit. Na 35 jaar trainingen gegeven te hebben stopt hij als trainer… en gaat verder als (ere)lid. Wij betreuren het ten zeerste!
De vrijdag 1 kinderen op de Uithof waren vandaag allemaal aanwezig! Het was altijd al een grote groep geweest voor Lex maar vandaag kwamen daar ook nog eens de kinderen bij van de talentengroep. De groep waar hij 5 jaar geleden weer gestart was met het trainen van ‘jonge’ kinderen op de Uithof. Zij waren De SilverDome ontgroeit. Het was dus een extra grote, maar zeker gezellige groep.
Als eerste werd er een groepsfoto gemaakt op het ijs. Daarna heeft hij, zoals we Lex kennen, een training gegeven. Om 18:15 uur was het dan toch echt tijd om van het ijs af te gaan. De laatste training is een feit… Op de tribune hebben we gezamenlijk afscheid genomen. Van het bestuur heeft hij een bos bloemen ontvangen en alle kinderen hadden om hem te bedanken een flesje wijn meegenomen. Met 2 volle tassen wijn heeft Lex de Uithof verlaten.
Wij willen Lex nogmaals bedanken voor alle jaren dat hij inzetbaar was voor YVZ. Zowel op het ijs, de skeelerbaan, de droogtrainingen en alle zondagochtenden als er weer een wedstrijd was.


Onze sponsoren: