Prijsuitreiking Clubkampioenschap langebaan en shorttrack 2022 (9 april 2022)

Clubkampioenschap langebaan en shorttrack 2022 (9 april 2022)

Een vol clubhuis met hapjes en drankjes maar vooral medailles en bekers, want daar kwamen ze voor. De prijsuitreiking van de clubkampioenschappen langebaan en shorttrack 2022. Het was een geslaagde avond. Prijs voor iedereen! Want iedereen heeft zijn/haar uiterste best gedaan.

Het prachtige podium stond te wachten op de eerste winnaars! We begonnen met de prijsuitreikingen van de pupillen en later op de avond van de JunC en ouder. Eerst van de shorttrackers vervolgens voor de langebaanrijders. Van jong naar oud. Daarna kregen de winnaars van de marathon hun welverdiende clubbeker!

Maar ook namen we afscheid van Anne-Joan als coördinator -jeugd en trainster. Na een kort woordje van onze voorzitter Paul, kreeg zij een bos bloemen en kregen de kinderen de mogelijkheid om Anne-Joan te bedanken. Anne-Joan ging naar huis met een stapel tekeningen, bloemen en lekkernijen.

Maar niet alleen zij nam afscheid, Lex van Tol had ook al zijn laatste training gegeven. Op de baan hadden wij al afscheid genomen maar hij kreeg nog een ‘vriendenboekje’ namens zijn leerlingen die afgelopen jaren training van hem gehad hadden. Een boekje vol foto’s en herinneringen van Lex en zijn pupillen.

Ook via deze weg bedanken wij nogmaals Anne-Joan en Lex voor hun jarenlange inzet voor de vereniging.

Maar op een feestavond mag een BINGO natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig mochten wij de kantine van onze buren de Toervereniging gebruiken. Het was volle bak en de spanningen liepen hoog op bij zowel de jongste leden als bij de pubers! Helaas kon niet iedereen BINGO halen maar gelukkig kreeg iedereen een paasei als troostprijs.

Het was een gezellige avond en op een gegeven moment ging het scherm aan want Yara van Kerkhof reed het WK in Montreal. Met een groepje overgebleven mensen hebben we samen haar als 3e over de finishlijn zien schaatsen! Een bronzen medaille op de 500meter!

Alle foto’s staan in het volgende album: CK2022

 

Onze sponsoren: