Lisa en Valentijn fietsend naar Lelystad voor Stichting Hartekind

Op zondag 28 juni was het zover. De Hartekind Ride Solo voor Lisa den Hertog (11 jaar) en Valentijn Wilhelm (13 jaar) en beide moeders gingen mee voor de begeleiding.

De tocht van Zoetermeer naar Lelystad. Er stond een aardige wind en in Boskoop vielen de eerste druppels al uit de lucht. Gelukkig bleef het bij wat spetters maar het bleef een dreigende lucht. Vanuit Boskoop ging de route naar Zwammerdam, langs de Nieuwkoopse Plassen. Zo nu en dan vielen er wat druppels uit de lucht. In het dorpje Wilnis werd even terrasje gepakt om vervolgens de tocht te vervolgen. Dwars door de Vinkeveense Plassen en een stuk langs het Amsterdam-Rijnkanaal gefietst met een behoorlijke zijwind. Maar de snelheid bleef er aardig inzitten. De tocht ging verder langs de Vecht. Inmiddels liet de zon zich al aardig zien. In Muiderberg werden zij opgewacht met een verzorgde lunch van de vaders. Het laatste stuk van de route (zo’n 30 km) ging over de Oostvaardersdijk, langs de Oostvaardersplassen. Met de wind in de rug liepen de snelheden behoorlijk op.
Na 105 km kwamen zij uiteindelijk aan in Lelystad. Een geweldige prestatie van Lisa en Valentijn die beloond werden met appeltaart met slagroom!

Lisa en Valentijn willen alle sponsors heel hartelijk bedanken voor de donaties.
Zij hebben gezamenlijk € 2.415,- opgehaald voor Stichting Hartekind! Doneren kan nog steeds via https://www.hartekindride.nl/team-yvz

Stichting Hartekind Hartekind Ride #maakjehart

Onze sponsoren: