Clubkampioenschappen Silverdomerijders

Ook dit jaar zijn er weer clubkampioenschappen voor de pupillen 5-6-7 jarigen, 8-9 jarigen, 10-11-12 jarigen en voor de junioren t/m masters, die op zaterdag, woensdag of vrijdag op de SilverDome rijden. Deelname is alleen mogelijk voor een ieder die lid is van YVZ en ook via YVZ een langebaan lidmaatschap heeft voor de SilverDome. Rijd je op de Silverdome en de Uithof, dan doe je mee aan de clubkampioenschappen op de Uithof.

De jeugd en ouderen die op de SilverDome rijden hebben hun clubkampioenschappen op vrijdag 18 maart 2015 van 18:00 tot 20:00 uur op de SilverDome. Je kunt tot 13 maart 13:00 uur inschrijven via de inschrijvingspagina. Heb je je ingeschreven maar blijkt dat je toch niet kan, meldt je dan af om te voorkomen dat we voor niets op je wachten. Afmelden kan bij Jeroen, via webmaster@yvz.nl.

De pupillen 5-6-7 jarigen rijden twee keer een 250m en de oudere categorie├źn rijden een 250m en een 500m. Vanwege de veiligheid vinden we het belangrijk dat de pupillen van de baan af zijn tijdens de ritten van de ouderen en visa versa. Ook voor de jury hebben we deze avond dringend mensen nodig, dus doe je niet mee kom dan een keer helpen met klokken, etc.

De reguliere training op 18 maart komt hierbij te vervallen.

Onze sponsoren: