Finale Oomssport marathon Cup en Mass start competitie.

De uitslagen zijn bekend. De Finale van de Oomssport Marathon Cup en Mass Start competitie is gereden.

Om 20.00uur waren de pupillen en junioren aan de beurt. Er was zelfs voor landelijk KNSB scheidsrechter Ad Mol!

Bij de pupillen reed Lisa den Hertog mee in de CDEF. 1 loze ronde gevolgd door 6 rondjes. Lisa stond 3de in het tussenklassement en heeft deze plaats ook weten te behouden!

In startgroep 3 reden Heleen van der Hulst en Marc Nieuwehuijse. Beide hebben een podiumplek behaald. Heleen werd gisteravond 2deen werd hiermee 3de in het eindklassement. Marc werd gisteren 1en 1in het eindklassement!

Jasper Knulst reed in startgroep 2 mee. Gisteravond kwam hij als 2de binnen maar helaas was dit niet genoeg voor een podium. Hij eindigde in het klassement op plaats 5.

Remco de Mik reed in startgroep 1. Hij reed in de eindsprint naar een 3e plek, voldoende om 1te worden in het eindklassement van de Masters 1.