CK-shorttrack 2022

We hebben het 2 jaar moeten uitstellen maar eindelijk mochten we weer! De SilverDome kleurde gisteravond blauw/geel. Het clubkampioenschap van YVZ. Bijna alle shorttrack leden stonden gisteravond op het ijs.
Voor de een was dit de eerste keer dat zij een wedstrijd gingen rijden voor de ander was dit ‘dagelijkse kost’. Het niveau lag ver uiteen, want ook een paar rijders uit het KNSB Talenten Team (KTT) reden mee. Leuk dat zij nog meereden met het CK! Want zij zijn wel het voorbeeld voor de jongere rijders. Deze jongeren vonden het ook wel heel erg snel gaan en wat waren ze groot…
De stemming zat er goed in. Met een nieuw ST team met veel vrijwilligers is er een mooie wedstrijd neergezet. Er zijn weer heel wat PR’s gereden maar helaas ook een aantal valpartijen. Nadat de individuele ritten gereden waren stond er nog een race op het programma. Namelijk de mixed-relay… Dit keer niet ingedeeld op leeftijd/niveau maar omdat het een CK is werd iedereen tegelijk op het ijs verwacht. Het was een geweldige vertoning.
Op naar de prijsuitreiking die plaats zal vinden op zaterdagavond 9 april in het clubhuis. Wij bedanken alle vrijwilligers die gisteravond geholpen hebben!!

Onze sponsoren: