Natuurijsbaan YVZ

Vanmorgen heeft de ijsmeester Elmer de baan gecontroleerd en groen licht gegeven! De eerste mensen druppelden langzaam binnen. De gehele baan was open dus men kon heerlijk rondjes rijden. 

Om 10 uur kreeg een klein groepje kinderen les op de ban van meester Jan en Patrick! Veel velen was het wel even wennen want het ijs voelde toch echt anders aan dan in De SilverDome. De lessen van vandaag gingen niet door vanwege een evenement maar zo hebben we deze toch nog kunnen opvangen. 

De baan is open gebleven tot 14uur. Toen werd het ijs toch echt te slecht. Op dit moment zijn de vrijwilligers weer druk in de weer om de baan te herstellen en misschien kunnen we vanavond weer open. Anders wordt het morgenochtend (na controle van de ijsmeester).

Als we morgen open gaan dan is het voorlopig de laatste keer want na morgen zet de dooi in en zal het ijs niet meer goed zijn om op te schaatsen. Maar we hebben nu al geboft! We genieten ervan. 

Ook het clubhuis werd druk bezocht voor een warme kop chocolade melk of een heerlijk kopje koffie.  Ook kon je er terecht voor het slijpen van je schaatsen. Als we morgen open gaan zal er iemand van het slijpteam weer aanwezig zijn.

Op fb en Instagram informeren wij jullie het laatste nieuws! 

Misschien tot vanavond en anders hopelijk tot morgen! 

 

 

 

Onze sponsoren: