Inschrijving zomertrainingen geopend!

Het heeft even geduurd maar na wat puzzelen en schuiven lijkt het zomerprogramma klaar te zijn. De inschrijving is vanaf nu geopend! Schrijf je nu in via de ledenmodule AllUnited. 

Let op! Er zijn wel wat veranderingen. Het skeeleren voor de jeugd is nog onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen en hulptrainers. Bij ongelijke verdeling over de 2 uren kunnen deze uren nog veranderen.

Skeeleren: 1 training per persoon inschrijven.

o     Maandag van 19.00 -20.00 uur (vanaf 10 jaar, geoefend/gevorderd)

o     Maandag van 19:30-21.00 uur (vanaf Jun B, geen trainer aanwezig, eerste 30min inlopen).

o     Zaterdag van 9.30 uur- 10:30 uur (voor beginnende pupillen)

o     Zaterdag van 16.00-17.00 uur (voor beginnende pupillen)

Droogtraining:

o    Woensdag van 19.00-20.15 uur voor iedereen.

Fietsen:

o    Donderdag 19.00-21.00 uur (vanaf 16 jaar)


Start trainingen:

Skeeleren voor de zaterdagjeugd start 23 april (onder voorbehoud). De overige trainingen starten ná de meivakantie

Wist je dat ouders van leden kosteloos mogen meetrainen! Hiervoor moet je je wel even aanmelden als zomerlid. In het opmerkingenveld aangeven dat je ouder bent van (voor- achternaam kind).

Oproep:

Mocht je zelf goed kunnen skeeleren en lijkt het je leuk om de jeugd te trainen dan horen wij dat graag. Op kosten van YVZ stimuleren wij het volgen van trainingen bij de KNSB. Deze worden geheel vergoed door YVZ.
Voor de woensdag droogtraining zoeken wij nog een trainer voor de allerjongste leden. Wil jij deze taak op je nemen neem dan contact op met info@yvz.nl!

*Nieuw*

Wie zich nu inschrijft voor 20 april krijgt voor 3 euro een T-shirt van YVZ. Geef gelijk bij inschrijven je maat door. De bedoeling is dat de shirtjes bij de eerste trainingen worden uitgedeeld ná de meivakantie (gelijk pinnen in clubhuis). 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie op onze website! https://www.yvz.nl/zomertraining/introductie/ of https://www.yvz.nl/skeeleren/introductie/

 

Met vriendelijke groeten,

het bestuur van YVZ

 

Onze sponsoren: