Sponsor triatlon voor Stichting Hartekind

Zaterdag 25 juli nam een groep van 25 YVZ-jeugdleden deel aan een alternatieve sponsor triatlon voor stichting Hartekind. De opbrengst voor dit goede doel is maar liefst € 1075!

Bij het eerst onderdeel skeeleren leek het erop dat de deelnemers even vergaten dat er nog twee sporten zouden volgen zo snel gingen ze van start. De vaders en moeders langs de baan kregen een mooie show te zien. Iedereen ging er vol voor.  Het aantal genomen foto’s komt makkelijk boven de 150.

Het tweede onderdeel was hardlopen in de heuvels nabij het clubhuis. Daar was een ronde in de vorm van een 8 uitgezet.  Met het publiek weer langs de lijn zette iedereen zijn beste beentje voor en bij de een is die wel wat langer dan bij de ander.  Maar langere of kortere benen iedereen wist zijn opdracht uit te voeren.

Na een korte pauze volgde het steppen, waarvoor echte kickbikes (gesponsord  door  Sebrasports ) waren gehuurd. Het was donker in het  parkbos waar de zon zich niet liet zien. De bomen bleken een  soort van paraplu tegen de regen. Iedereen volgde de richtingbordjes, waardoor onze sporters na een kronkelig parcours van 1 of meerdere ronden weer de weg terug naar het clubhuis konden vinden.

Daar wachtte een berg pannenkoeken hoger dan de skibaan en gebakken door een aantal ouders. Die berg werd snel kleiner, want sporten maakt hongerig en de ouders  hadden super lekkere pannenkoeken gebakken.

Alle deelnemers ( en hun sponsors) nogmaals erg bedankt !  YVZ heeft zich van een hele goede kant laten zien. Ook alle vrijwilligers ( van bakkers tot starter etc.) super bedankt namens de organisatie; Anne-Joan, Wijnand, Esther en Peter.  Niemand van de 25 deelnemers liet zich uit het veld slaan door het weer wat tegenviel.

Anne-Joan

Onze sponsoren: