Alwin van den Brand schaats voor KiKa

Alwin Van Den Brand, lid van YVZ. Hij schaats op maandagavond in de Uithof. Hij gaat op 21 januari, de Weissensee rijden voor KiKa en wel 200 kilometer!! Hieronder zijn verhaal waarom hij meedoet en hoe je Alwin kan sponsoren.

Alwin:
Enige tijd geleden is mijn nichtje Pien, na twee jaar ziek geweest te zijn, op elfjarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.
Ze was het liefste en mooiste meisje wat je je kan voorstellen, altijd vol blijheid en plezier. Ze was heel sociaal en altijd lief voor mens en dier. Een meid met een mooie toekomst voor zich, maar helaas heeft zij die niet mee mogen maken.
Daarvoor in de plaats kreeg ze zomaar een vreselijke ziekte die geen enkel kind verdiend. We missen haar nog elke dag.

In de tijd dat ik nog marathons liep wilde ik altijd al een marathon lopen voor KiKa, maar een knieblessure gooide roet in het eten.
Toen de Weissensee langs kwam hoefde ik geen twee keer na te denken. Schaatsen vind ik fantastisch, maar het is ook vooral de sfeer en het gevoel bij de Schaats-voor-KiKa groep die het voor mij extra speciaal maakt. Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal en motivatie om mee te gaan, en iedereen is hetzelfde. Het schept zeker een band, en ik kijk dan ook heel erg uit naar onze trip naar de Weissensee.

Samen proberen we op onze manier zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa, omdat kinderkanker gewoon de wereld uit moet, maar ook vieren we het leven door te doen wat we het leukste vinden om te doen, en dat is schaatsen. Iets waar mijn nichtje in ieder geval helemaal achter had gestaan…

Ik ben hard aan het trainen en schaats op 21 januari tweehonderd kilometer om mijn best te doen zoveel mogelijk geld op te halen.
Wil jij mij steunen en hierdoor KiKa helpen om kinderkanker de wereld uit te krijgen? Sponsor mij en doneer, klein of groot bedrag, op:
www.schaatsvoorkika.nl/ik-schaats-voor-kinderen-zoals-pien
Je kan zelfs doneren met een tikkie!

Ik dank je hartelijk voor je bijdrage.

Alwin van den Brand
(en tips om de tocht te volbrengen zijn altijd welkom… 😊)

 

Onze sponsoren: