1ste drempelwedstijd Rotterdam

Vanmorgen werd de eerste Drempelwedstrijd in Rotterdam verreden. Wel 8 jongens en meisjes hadden zich hiervoor opgegeven: Nikki, Tirza, Jesse, David, Noud, Boris, Kai en Sander. Bijna allemaal reden ze een 100 en een 500 m. Alleen Sander reed als pupil A 2x 500m.

Op de 100m gingen ze allemaal als een speer! De 500m was voor Nikki en Tirza een heel eind, maar ze bleven goed doorgaan. De jongens hadden hier duidelijk minder moeite mee en zetten allemaal een leuke tijd neer op hun eerste 500m         .

Tot slot werd er een marathon gereden. De pup. DEF reden 2 ronden en de pup. ABC 4 ronden. David ging heel voortvarend van start en wist dit tot het einde aan toe vol te houden, wat hem een 2e plek opleverde! Alle kinderen hebben de marathon uitgereden en was een mooie ervaring voor hen.

Uitslagen volgen nog.

Mocht je ook zin hebben een keer mee te doen aan een wedstrijd: je kunt je nog inschrijven voor het KWS-pupillen toernooi op 5 januari op de Silderdome in Zoetermeer. Verder worden de 2e en 3e drempelwedstrijd in Rotterdam respectievelijk op 12 januari en 9 februari 2019 gereden.

Onze sponsoren: