De Twente Bokaal

Zaterdag 3 februari hebben Jonathan, Sam en Nick meegedaan met de Twente Bokaal.

Gelukkig begint deze wedstrijd altijd pas rond 11 uur, dus heel vroeg opstaan is er niet bij.
De wedstrijd met het springkussen zoals Nick het altijd noemt. Er staat altijd een groot springkussen bij de baan, zodat de kinderen lekker kunnen spelen, maar ook gevaarlijk voor blessures. Nick wil er altijd graag op, maar Saskia weet de kinderen toch altijd eraf te houden. En ondanks dat zij er nu niet bij kon zijn, zijn de kids er pas na afloop nog even op geweest.  Maar goed het gaat hier niet om een  springkussen wedstrijd, maar om shorttrack.

Jonathan startte bij de pupillen drie. En bij de finale op de 222 meter werd hij 2de , maar helaas in de finale op de 333 meter werd hij 6de en eindigde hij in het overall classification jongens pupillen 3 net naast het podium op de 4de plaats, maar wel met een Pr op de 222 van 31.14 sec.

Nick reed voor een podium plek en eindigde in de finale 333 meter op de 1ste plaats en ook op de 500 meter op de 1ste plaats.
Dus mocht Nick  met een Pr op de 333 meter van 35,90 sec plaats nemen op de hoogste plek van het podium.

En ook Sam heeft flink gestreden en ook hij eindigde uiteindelijk op het podium. In de finale van de 500 meter werd hij 3de, maar in de finale van de 777 meter werd Sam 2de. En met een mooie 2de plaats in het overall klassement, mocht Sam ook een beker in ontvangst nemen. En Sam kon natuurlijk niet achter blijven bij Jonathan en Nick met een Pr en heeft ook een Pr gereden op de 500 meter: 50.63 sec.

 

Onze sponsoren: