Plaats 1,2 en 3 voor YVZ bij de Ooms Jeugd Skeelercup

Plek 1,2, en 3 voor YVZ bij de Ooms Jeugd skeelercup in Leiderdorp!
Vandaag werd de 1e van de 3 wedstrijden gereden. Niet 2 leden van YVZ verschenen er aan de start maar ook Sophie van der Ven had zich op het laatst nog ingeschreven!
Sophie (DP4) en Jurre (HP4) beiden hun eerste wedstrijd en wel met licentie! er waren zeer weinig tegenstanders en klassement voor Sophie was voor de wedstrijd al bepaald omdat zij het enige meisje was maar Jurre had 1 tegenstander. Zij hadden 2x een slalom op het programma staan. Vooral niet de pion aanraken want dan valt de bal er vanaf en krijg je strafpunten. Bij allebei bleven de ballen op de pionnen. Helaas een valpartij bij Sophie maar met hulp van moeders toch nog over de finish gekomen.
Ook moesten zij beiden een 300m rijden. Met een flinke wind tegen allebei onwijs goed gereden.
Sophie werd 1e en Jurre werd 2e.
Lisa (DP1) had meer tegenstanders. Ook voor haar een slalom. Zij werd 2e. Op de 300m werd zij ook 2e en bij de puntenkoers van 12 rondes werd zij 3e. Dit leverde haar een 3e plaats op in het eindklassement.
De volgende Ooms skeelerwedstrijd is a.s. zondag alweer in Warmond. Opgeven kan via inschrijven.schaatsen.nl (is met licentie, die makkelijk aangeschaft kan worden. (daglicentie).

Onze sponsoren: