Pupillen STOP voor de zaterdag skeeleren

Door een te kort aan trainers kunnen wij helaas op de zaterdag skeeleren, niet meer pupillen training aanbieden. Wij vinden het erg jammer en vervelend maar de groep zit VOL. Het is niet de bedoeling dat pupillen zonder aanmelden voor een training, komen aanwaaien. Mail altijd eerst van te voren mocht je nog interesse hebben.

Daarentegen staat de droogtraining op de woensdag nog wel open voor iedereen! Bij deze training worden de deelnemers opgedeeld in verschillende groepen qua leeftijd en kunnen. Voor de recreanten (ouders) is er een geschikte groep. Alle vormen van bewegen komen hier aan bod, de nadruk ligt op de schaatstechnische vormen. Het trainen van de coördinatieve en motorische eigenschappen staan voorop. Het plezier om te trainen en te presteren gaan hierbij hand in hand. Op woensdagavond is er van 19:00 tot 20:15 uur voor alle leeftijden een schaats/conditie (loop)training.

Mail voor informatie/aanmelden naar info@yvz.nl

Maar kunt u zelf goed skeeleren en lijkt het u leuk om de pupillen van YVZ trainingen aan te bieden dan zijn wij daar erg blij mee! Of kent u iemand die het wel leuks zou lijken. Het niveau van de pupillen op de zaterdag zijn beginners.

Onze sponsoren: